Pareneriat Unisoft-Creatif

Vă ascultăm cerinţele, vă studiem activitatea şi trecem la treabă. Vă putem garanta un site web cel puţin la fel de bun ca al concurenţei dumneavoastră şi vom face tot posibilul ca situl dumneavoastră să dea rezultate. Prezentarea companiei şi a ofertei de servicii şi produse online, putând fi vizualizată la orice oră oriunde în lume, s-a dovedit a fi una din cele mai eficiente metode de publicitate şi schimb de informaţii.


Ne ocupăm de tot ce e legat de situl dumneavoastră, de la fotografie, înregistrare de domenii, găzduire web, etc. până la promovare şi administrare pe termen lung. Am încercat întotdeauna să dăm termene de livrare cât mai bune dar punem pe primul loc calitatea serviciilor şi atenţia sporită pentru detalii. Toate siturile construite de noi sunt funcţionale pe orice browser web folosit în prezent.

Creeare logo şi identitate vizuală

Vă construim sigla care va reprezenta simbolul afacerii dumneavoastră împreună cu definirea întregii linii grafice pentru restul elementelor vizuale (definirea culorilor şi a tuturor elementelor grafice pe care trebuie sa le conţină cărţile de vizită, foile cu antet, e-mailuri personalizate, etc.)

Promovare online

Pentru a avea succes, un site web trebuie pus „în centrul atenţiei”, adică trebuie sa apară pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare si directoare web. Promovarea se face în funcţie de interesele dumneavoastră şi de rezultatele pe care doriţi să le obţină.