UniSoft - Calculatoare, licente software, periferice si componente - Servicii IT - Universal GestCont - Webdesign, fotografie, servicii web, grafica, promovare website & CD Multimedia
prima pagina despre unisoft webmail bookmark harta site

» Vânzări » Servicii IT » Software » Webdesign & Multimedia » Contacte

Universal GestCont - contabilitate, salarii, mijloace fixe - UniSoft
Cautare:

 
Resseler autorizat in Romania al produselor antivirus AVG
Ultimele proiecte web:
Ultimele proiecte web realizate

Software: Universal GestCont

BINE AŢI VENIT în uimitoarea lume a contabilităţii generale computerizate, un puternic instrument de a vă face viaţa mai uşoară! Pe măsură ce veţi lucra cu programul, veţi învăţa să creaţi propriile baze de date contabile (şi nu numai contabile), să le modificaţi după dorinţă, să regăsiţi informaţiile conţinute în ele, să le combinaţi în diferite moduri, să vă generati rapoarte şi liste cu o incredibilă uşurinţă, asta bineînţeles folosind produsul nostru "Universal GestCont".

Universal GestCont - Software pentru contabilitate, salarii, mijloace fixe

"Universal GestCont" este un produs informatic universal şi complex destinat automatizării activităţii financiar-contabile şi de asemenea o unealtă optimă în ajutorul activităţii manageriale, reflectând prin transpunerea în conturi şi situaţii a tuturor tranzacţiilor agentului economic, care-l utilizează, indiferent de forma de organizare sau proprietate (regii autonome, societăţi comerciale sau instituţii bugetare).

Un principiu de bază la realizarea produsului a fost acela că prin utilizarea lui să se diminueze mişcarea şi circuitul documentelor, astfel un document prin încărcarea lui bazele de date ale lucrării să poată fi îndosariat, nefiind necesară tratarea lui diferenţiată între compartimente.

Este proiectat şi realizat în conformitate cu legislaţia româna în vigoare.
Poate să lucreze cu cantităţi foarte mari de informaţii, limitate doar de capacitatea calculatorului.

Este un produs multisocietăţi, multisubunităţi, cu sau fără centralizări de tip holding, datele fiecărei societăţi fiind păstrate şi protejate în directoare separate, mono sau multiuser.

Cerinţe de sistem

Necesită resurse hard modeste CPU 386, 2 Mb RAM, monitor monocrom, sistem de operare DOS.

Modul de operare

Este extrem de facil, adresându-se direct contabililor, chiar fără pregătire în informatica, trecerea de la lucrul clasic manual la cel automatizat făcându-se cu mare uşurinţă.

Interfaţa de lucru

Prietenoasă, ergonomică, intuitivă şi uşor de utilizat, cu vizualizare în timp real a rezultatelor tranzacţiilor introduse. Este realizată printr-un sistem de meniuri şi ferestre accesibile şi cu mouse-ul.

Sistemul de ajutor (help)

Este în limba română şi cuprinde toate informaţiile necesare utilizării optime a produsului şi instruirii fărp asistenţă. În timp ce utilizati "Universal GestCont"-ul, aduceţi-vă aminte că vă sta la îndemână (de fapt sub degete). un ajutor "la obiect" (on-line), trebuind doar să apăsaţi tasta <F1>. Ajutorul imediat conţine informaţii referitoare la operaţia pe care o efectuaţi, despre opţiunile sau posibilităţile "poziţiei" pe care se află utilizatorul la un moment dat. De fapt întreaga lucrare fiind "on-line" permite la utilizare acces rapid şi direct la toate informaţiile legate de câmpul sau zona curentă, putându-se prelua automat o multitudine de date fără a fi folosite alte situaţii sau nomeclatoare speciale.

Actualizări

Toate actualizările se pot face "din mers", cu reflecţie imediatăîn lucru şi rezultate.

Siguranţa datelor

Se realizează prin crearea de arhive periodice (lunare) cu posibilitatea foarte simplă de salvare de siguranţă şi pe dischete (dupa dorinţă).Informaţii suplimentare, asistenţã, contact

Ne puteţi contacta pentru orice fel de informaţii despre sau probleme legate de Universal Gest-Cont la
tel: 0265-511.418, sau ne puteţi scrie în formularul de contact. 
copyright © UniSoft 1991-2016.   Toate drepturile rezervate.   www.unisoftreghin.ro